Ja nie wiem dlaczego nie kupiliście Yeti :szeroki_usmiech
uwaga na firmę "turbo-sat" z Gogołowa
Zwiń
X
-
uwaga na firmę "turbo-sat" z Gogołowa
Jeżeli macie problemy z turbiną to uwaga na firmę p.p.h. "turbo-sat" urszula satała z gogołowa koło wrocławia.nie dość,że są bardzo drodzy, to po ich regeneracji turbina strasznie głośno pracuje-świszczy i dzwoni.
Wystawiają gwarancję,której nie respektują.
Po oddaniu auta na gwarancji do nich chcieli mnie od nowa sporo skasować za źle zrobioną wcześniej turbinę.
Auto trzymali kilka dni tłumacząc że mają bieżące naprawy.
Ja się naciąłem na ponad tysiaka-uważajcie.
-
-
Zamieszczone przez YETI1213Jeżeli macie problemy z turbiną to uwaga na firmę p.p.h. "turbo-sat" urszula satała z gogołowa koło wrocławia.nie dość,że są bardzo drodzy, to po ich regeneracji turbina strasznie głośno pracuje-świszczy i dzwoni.
Wystawiają gwarancję,której nie respektują.
Po oddaniu auta na gwarancji do nich chcieli mnie od nowa sporo skasować za źle zrobioną wcześniej turbinę.
Auto trzymali kilka dni tłumacząc że mają bieżące naprawy.
Ja się naciąłem na ponad tysiaka-uważajcie.
Poproś o certyfikat z takiej operacji wykonanej na tej prędkości .Dważanie na mniejszej ,a w ich przypadku zapewne na max 20.000 tyś obr/min nie jest zgodne z prcedurą naprawy Twojej turbosprężarki
.Zamieszczone przez abstinentbez przesady
i tak nie od dziś wiadomo że regerowana zaraz pójdzie
nie pierwszy przypadek na forum, oczywiście są wyjątki i pytanie jak to zrobili
Niestety jak zwykle u klientów najważniejsza jest cena naprawy ..........a to nie zawsze idzie w parze z jakością .
Na przyszłość wystarczy wpisać w googlach : nazwa firmy,miejscowość i dodać na koniec opinie i wtedy wszystko jasne ...........
Komentarz
-
Komentarz